Onze activiteiten

Zelfontwikkeling en netwerken binnen één groep

OGL café

De OGL zet in op het vaker en gemakkelijker ontmoeten van leden. Daartoe organiseert het o.a. recreatieve bijeenkomsten waar kan worden genetwerkt. Als het we over dergelijke bijeenkomsten hebben, denken we bijvoorbeeld aan het driemaandelijkse OGL café en de gezellige bowling-, karting- en quizavonden. Heb jij ook een suggestie als aanvulling op dit rijtje? Laat het ons zeker weten.

OGL_café

Infosessies & Cursussen

OGL is dit jaar gestart met het organiseren van infosessies en opleidingen. Daarbij komen zowel algemene (bv. een EHBO-cursus) als ondernemingsgerichte topics (bv. het gebruik van sociale media) aan bod. Ook hier geldt opnieuw: elke bijkomende suggestie is meer dan welkom!

Events

Ook aan andere evenementen zoals Ladies Night en de gekende Paasacties en het Weekend van de Klant werkt OGL actief mee. Dit doen we o.a. in samenwerking met het Gemeentebestuur, UNIZO …

OGL_café

Komende activiteiten

28

april

Lentefeest

Het is eindelijk weer zover! De vierde editie van ons lentefeest komt eraan. De nodige randanimatie kleedt het geheel verder aan.

16

mei

Cursus EHBO

In deze cursus leer je eerste hulp te verlenen aan slachtoffers. Na afloop weet je hoe je in noodsituaties op een correcte manier hulp verleent.

1-2

oktober

Weekend van de klant

Een samenwerking van UNIZO en de lokale ondernemersgroep. Met dit weekend zijn we inmiddels aan onze 27ste editie toe.

Alle activiteiten bekijken

Inschrijven voor één van onze events?