Onze activiteiten

Zelfontwikkeling en netwerken binnen één groep

OGL café

De OGL zet in op het vaker en gemakkelijker ontmoeten van leden. Daartoe organiseert het o.a. recreatieve bijeenkomsten waar kan worden genetwerkt. Als het we over dergelijke bijeenkomsten hebben, denken we bijvoorbeeld aan het driemaandelijkse OGL café en de gezellige bowling-, karting- en quizavonden. Heb jij ook een suggestie als aanvulling op dit rijtje? Laat het ons zeker weten.

OGL_café

Infosessies & Cursussen

OGL is dit jaar gestart met het organiseren van infosessies en opleidingen. Daarbij komen zowel algemene (bv. een EHBO-cursus) als ondernemingsgerichte topics (bv. het gebruik van sociale media) aan bod. Ook hier geldt opnieuw: elke bijkomende suggestie is meer dan welkom!

Events

Ook aan andere evenementen zoals Ladies Night en de gekende Paasacties en het Weekend van de Klant werkt OGL actief mee. Dit doen we o.a. in samenwerking met het Gemeentebestuur, UNIZO …

OGL_café

Komende activiteiten

1 - 31

Januari

KLAAR VOOR DE SOLDEN 

Vanaf 1 januari gaan de wintersolden van start. Tot en met 31 januari kan je gezellig shoppen bij uw vertrouwde handelaar in Londerzeel.

16

maart

OGL-CAFE

Ons gebruikelijke OGL-café kondigt zich opnieuw aan. Op 16 maart, vanaf 18 u., zijn jullie met z’n allen van harte welkom in Café De Palm. Graag tot dan!

21

april

OGL-LENTEHAPPENING

In mei legt elke vogel een ei. Wij zijn echter vroege en ondernemende vogels en zijn er reeds op 21 april als de kippen bij voor onze grote lentehappening. We nodigen jullie graag vanaf 18 u. uit in de JDK-hallen.

2

juni

OGL-QUIZ HEEL VEEL LONDERZEEL

Wie of wat was dat ook al weer!? Op 2 juni wordt jullie kennis plezant aan de tand gevoeld. Dit wil je niet missen, je kan er misschien zelfs nog iets van leren.

Place to be: Gildenhuis Londerzeel

Doors: 19 u.

 

Alle activiteiten bekijken

Inschrijven voor één van onze events?