Onze activiteiten

Zelfontwikkeling en netwerken binnen één groep

OGL café

De OGL zet in op het vaker en gemakkelijker ontmoeten van leden. Daartoe organiseert het o.a. recreatieve bijeenkomsten waar kan worden genetwerkt. Als het we over dergelijke bijeenkomsten hebben, denken we bijvoorbeeld aan het driemaandelijkse OGL café en de gezellige bowling-, karting- en quizavonden. Heb jij ook een suggestie als aanvulling op dit rijtje? Laat het ons zeker weten.

OGL_café

Infosessies & Cursussen

OGL is dit jaar gestart met het organiseren van infosessies en opleidingen. Daarbij komen zowel algemene (bv. een EHBO-cursus) als ondernemingsgerichte topics (bv. het gebruik van sociale media) aan bod. Ook hier geldt opnieuw: elke bijkomende suggestie is meer dan welkom!

Events

Ook aan andere evenementen zoals Ladies Night en de gekende Paasacties en het Weekend van de Klant werkt OGL actief mee. Dit doen we o.a. in samenwerking met het Gemeentebestuur, UNIZO …

OGL_café

Komende activiteiten

23

December

Kerstmarkt Londerzeel

Deze winter is onze kerstmarkt weer helemaal terug! Het centrum van Londerzeel ontpopt zich tot een gezellig winters dorphart boordevol sfeervolle decoratie, feeërieke muziek en tal van standjes. Wil jij ook graag deelnemen aan onze winterse gezelligheid? Vergeet dan niet om tijdig in te schrijven!

1-31

December

Eindejaarsactie

Een eindejaar gevuld met cadeaus? Daar voegen wij ook dit jaar wat leuks aan toe. De hele maand december kan je – bij iedere aankoop – weer volop stempels sparen! Hou onze stempelkaarten dus nauwlettend in de gaten en maak kans op één van de vele waardebonnen – geschonken door de Londerzeelse handelaars.

Alle activiteiten bekijken

Inschrijven voor één van onze events?