Onze activiteiten

Zelfontwikkeling en netwerken binnen één groep

OGL café

De OGL zet in op het vaker en gemakkelijker ontmoeten van leden. Daartoe organiseert het o.a. recreatieve bijeenkomsten waar kan worden genetwerkt. Als het we over dergelijke bijeenkomsten hebben, denken we bijvoorbeeld aan het driemaandelijkse OGL café en de gezellige bowling-, karting- en quizavonden. Heb jij ook een suggestie als aanvulling op dit rijtje? Laat het ons zeker weten.

OGL_café

Infosessies & Cursussen

OGL is dit jaar gestart met het organiseren van infosessies en opleidingen. Daarbij komen zowel algemene (bv. een EHBO-cursus) als ondernemingsgerichte topics (bv. het gebruik van sociale media) aan bod. Ook hier geldt opnieuw: elke bijkomende suggestie is meer dan welkom!

Events

Ook aan andere evenementen zoals Ladies Night en de gekende Paasacties en het Weekend van de Klant werkt OGL actief mee. Dit doen we o.a. in samenwerking met het Gemeentebestuur, UNIZO …

OGL_café

Komende activiteiten

13

Mei

 MOEDERDAG ONTBIJT

Verras jij je moeder graag met een lekker ontbijt op moederdag? Dat kan! Neem haar op 13 mei mee voor een dagje lokaal winkelen – doorheen de sfeervolle straten van Londerzeel – en geniet van een gratis ontbijt!

2

juni

OGL-QUIZ HEEL VEEL LONDERZEEL

Wie of wat was dat ook al weer!? Op 2 juni wordt jullie kennis plezant aan de tand gevoeld. Dit wil je niet missen, je kan er misschien zelfs nog iets van leren.

Place to be: Gildenhuis Londerzeel

Doors: 19 u.

Alle activiteiten bekijken

Inschrijven voor één van onze events?